Kontakt os og få et uforpligtende besøg og tilbud:

Kloakarbejde

Thorhauge råder over de nødvendige maskiner og hjælpemidler til tunge og lette entreprenøropgaver og er kendt for at levere den forventede kvalitet til aftalt tid.

Kloakrenovering
Kontakt Thorhauge Entreprenør når du skal have kontrolleret dit kloakssystem eller have lagt nye kloaker. I mange situationer er det mest hensigtsmæssige at lægge nye kloakrør, så man begrænser risikoen for indtrængende vand og skadedyr.  Med vores autorisation udskriver vi de nødvendige godkendelser som bevis på at renoveringen overholder de aktuelle lovkrav. 

Kloakseparering
Stigende mængder regnvand og oversvømmelser har fået mange kommuner til at stille krav om adskillelse af regn og spildevand. Thorhauge Entreprenør har stor erfaring med at løse denne opgave – både ved ændringer af kloaksystemet på eksisterende ejendomme og ved nybyggeri. 

Højvandslukke
Ved meget regn og oversvømmelser kan kloakerne ikke følge med til at aflede vandet, hvilket kan medføre at vandet løber via afløbene direkte tilbage i lavtliggende kældre og garager og oversvømmer rummene med kloakvand fra hele gaden. Dette kan give forfærdelige skader på fundament, møbler og lugtgener i mange måneder efter. For at forebygge dette, installerer vi et højvandslukke eller tilbageløbsstop. Her tilbyder vi flere forskellige modeller og prisklasser.

Omfangsdræn
Problemer med fugt i kælderen kan ofte løses etablering af et omfangsdræn. Et omfangsdræn kan sammenlignes med en nedgravet tagrende, som ligger langs fundament og ydermur på et hus og leder overskydende vand væk. Vandet kan enten være nedsivende overfladevand fra nedbør eller stamme fra høj grundvandsstand, som skaber et vandtryk mod huset. Omfangsdrænet leder vandet væk fra jorden og fører det til en regnvandsbrønd og videre til kloak og afløbssystem. Kontakt Thorhauge Entreprenør for en bestigelse af problemet og få et tilbud på løsning af problemet.  

Nedsivningsanlæg
Såfremt din ejendom ikke er forbundet til det kommunale kloaksystem, kan et nedsivningsanlæg bruges til at rense spildevandet fra din ejendom.  Et nedsivningsanlæg fungerer ved at vandet renses mekanisk i en septiktank, der så holder de faste stoffer tilbage. Den filterede væske ledes derefter videre til nedsivningsområdet, hvor den fordeles og renses af mikroorganismer i jorden. Filtreringen vil selvfølgelig efterlade stoffer i bundfældningstanken, så en gang om året skal den tømmes af en slamsuger. Som autoriseret kloakmester har Thorhauge Entreprenør de fornødne godkendelser til etablering af nedsivningsanlæg og har stor erfaring med at etablerer de anlæg, der reducerer udledningen af farlige stoffer og kan betyde en reduceret spildevandsafgift. 

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Udfyld venligst kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

arne_thorhauge_04

Jeg ser frem til at høre fra.

Med venlig hilsen
Arne Thorhauge, direktør

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.