Kontakt os og få et uforpligtende besøg og tilbud:

Firmaet

Hos Thorhauge Entreprenør får du jord-, beton- og kloakentrepriser udført med høj, faglig stolthed.

Efter i 10 år at have arbejdet som maskinfører og arbejdsmand i andre entreprenørvirksomheder og på maskinstationer, startede Arne Thorhauge med at drive entreprenørvirksomhed i 1998. I 2003 blev Arne autoriseret kloakmester og i 2005 byggede han maskinhallen på firmaets nuværende adresse i Sørup.  

Til udgangen af 2014 har administrationen været placeret i privatboligen, hvor Jette Thorhauge gennem årene har løst en stor del af virksomhedens administrative opgaver. I starten af 2015 flyttede administrationen ind i nyetablerede kontorlokaler i maskinhallen, hvor alle firmaets funktioner nu er samlet.  På denne adresse findes også Thorhauge Anlægsgartneri, som drives i fællesskab med en af Arnes og Jettes sønner – Mikkel Thorhauge. 

Thorhauge Entreprenør er kendt for at have faglig dygtige medarbejdere, der færdiggør opgaverne i henhold til de indgåede kundeaftaler og til aftalt tid.  

Maskinpark
Thorhauge Entreprenør har egen maskinpark med alle nødvendige gravemaskiner, dumpere, rendegravere og øvrigt nødvendigt materiel til udførelse af de mange forskellige opgaver. Firmaet prioriterer et godt arbejdsmiljø og derfor tilføres løbende nye maskiner, der kan reducerer tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Medarbejdere

Henning

Rørlægger

Martin

Rørlægger og maskinfører

Henrik

Arbejdsmand

Toke

Elev

Arne

Aut. kloakmester og direktør
Tlf.: 4027 4242

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Udfyld venligst kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

arne_thorhauge_04

Jeg ser frem til at høre fra.

Med venlig hilsen
Arne Thorhauge, direktør

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.